Linden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:168 m²
Slaapkamers:3
Wasplaats:Ja
EPC:119,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust.

Het duplex appartement met nummering 4.4 van ± 168 m², gelegen op de eerste verdieping, heeft een hoogwaardige afwerking. De eerste verdieping bestaat uit een lichtrijke woonkamer met open keuken, berging en een wasplaats. Verder liggen er ook twee slaapkamers, een eerste badkamer en een toilet. De tweede verdieping bestaat uit een zithoek, een derde slaapkamer en een tweede badkamer met toilet.

Verder is het appartement voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het verbruik van water, de container en het onderhoud van de tuin. Kosten voor verwarming, elektriciteit, Tv, internet, ... zijn apart.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:168 m²
Slaapkamers:3
Wasplaats:Ja
EPC:119,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op