Linden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:135 m²
Slaapkamers:3
EPC:176,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust.

Het duplex appartement met nummering 3.6 van ± 135 m², gelegen op de gelijkvloerse verdieping, heeft een hoogwaardige afwerking. De lichtrijke woonkamer heeft uitzicht op het binnenplein van de hoeve. Het heeft een volledig uitgeruste open keuken met aansluitend een keukenberging/wasplaats. De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. De tweede verdieping bestaat uit een derde slaapkamer, een tweede badkamer en toilet.

Verder is het appartement voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het verbruik van water, de container en het onderhoud van de tuin. Kosten voor verwarming, elektriciteit, Tv, internet, ... zijn apart.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:135 m²
Slaapkamers:3
EPC:176,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op