Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
EPC:106,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen

Algemene informatie

ENKEL VOOR STUDENTEN!

Deze duplex is gelegen in een volledig vernieuwde kleinschalige residentie in het hartje van Leuven. De onberispelijke, stijlvolle afwerking maakt dit tot de meest perfecte uitvalsbasis.

Het pand is enerzijds geschikt voor een koppel, met op het gelijkvloers de leefruimte, keuken, bergplaats, terrasje en op de eerste verdieping een mooie inkomhal - welke baadt in het licht van de dakkoepel -, een badkamer en één ruime slaapkamer. Anderzijds kunnen twee studenten, die apart willen slapen/studeren maar toch beiden een gemeenschappelijke keuken en badkamer willen, hier terecht.

Het appartement is beschikbaar vanaf 15 september 2022 en wordt bemeubeld verhuurd: dubbel bed zonder matras, kleerkast, tafel met 4 stoelen, salontafel, zetel, wasmachine, Tv-meubel, bureau, bureaustoel.

De huurprijs bedraagt 1.095 euro per maand. Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt er een bedrag van 650 euro gevraagd voor de algemene kosten, brandkeuring en -verzekering, schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, internet.

Op het einde van de huurovereenkomst volgt er een afrekening voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming. Bij een normaal verbruik komt dit samen op zo'n +/- 25 euro per maand.

Bent u nog op zoek naar een duplex? Project AUGUST heeft werkelijk alles in aanbieding wat uw hart begeert. Contacteer ons snel voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
EPC:106,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen


Volg ons

Delen op