Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:87 m²
Slaapkamers:3 (11 m², 9 m², 6 m²)
Kelder:Ja
EPC:228,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen

Algemene informatie

Op een strategisch uitstekende locatie in Kessel-Lo, vlakbij winkels, scholen, op- en afritten en het station en centrum van Leuven, bevindt zich deze leuke duplex met 3 slaapkamers.

Via de inkomhal kom je in de leefruimte met aansluitend de open en geïnstalleerde keuken. Tevens heb je een terrasje dat gelegen is aan de achterzijde van het gebouw en dus alle rust en privacy biedt. Op deze verdieping bevindt zich ook een apart toilet.

Via een wenteltrap bereik je de eerste verdieping waar zich de 3 slaapkamers bevinden evenals de badkamer met ligbad/douche, lavabo en een apart toilet. Een berging voorziet de aansluitingen voor wasmachine/droogkast.

Op de kelderverdieping is er een private en afgesloten kelderberging, evenals een parkeerplaats voor de wagen. Indien gewenst kan het appartement bemeubeld verhuurd worden.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en de huurprijs bedraagt 900 euro per maand. Voor de gemeenschappelijke kosten wordt een bedrag van 80 euro per maand gevraagd. De contracten voor het verbruik van de nutsvoorzieningen en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons dan voor een bezoek ter plaatse of meer informatie.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:87 m²
Slaapkamers:3 (11 m², 9 m², 6 m²)
Kelder:Ja
EPC:228,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen


Volg ons

Delen op