Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:113 m²
Slaapkamers:3 (13 m², 18 m², 16.5 m²)
Kelder:Ja
Douchekamer:2
EPC:88,81KWh/m²/jaar
EPC E-peil:48,00
: Neen

Algemene informatie

In Heverlee, op fietsafstand van Leuven centrum en vlakbij toegangswegen en opritten van autostrades, bevindt zich deze recente duplex.

Het appartement bevindt zich in een kleinschalige residentie met nog 1 ander appartement. De aparte inkomhal bestaat uit een berging met aansluitingen voor wasmachine/droogkast en een apart toilet. Verder bestaat de gelijkvloerse verdieping uit een erg lichtrijke leefruimte met open keuken en eetplaats, aansluitend ligt het terras met tuin. Ook de master bedroom met dressing en badkamer bevindt zich op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers met geschakelde badkamer. Een grote plus aan het appartement is de aanwezigheid van een inpandige garage en extra berging op de ondergrondse verdieping, die rechtstreeks via het appartement te bereiken zijn, evenals de afgesloten ruime privétuin aansluitend aan het appartement.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2021 en is werkelijk aangepast aan alle moderne noden en comfort, met de aanwezigheid van een robotmaaier in de tuin, airconditioning, zonnepanelen, sunscreens, een alarminstallatie, toiletten op regenwater, ...

De huurprijs bedraagt 1.495 euro per maand + een provisie van 200 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Hierin zit ook het poetsen van de ramen en het onderhoud van alle installaties en de tuin begrepen. De contracten voor het individuele verbruik van water, gas, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:113 m²
Slaapkamers:3 (13 m², 18 m², 16.5 m²)
Kelder:Ja
Douchekamer:2
EPC:88,81KWh/m²/jaar
EPC E-peil:48,00
: Neen


Volg ons

Delen op