Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
: Neen

Algemene informatie

Deze duplex is gelegen in een volledig vernieuwde kleinschalige residentie in het hartje van Leuven. De onberispelijke, stijlvolle afwerking maakt dit tot de meest perfecte uitvalsbasis.

Het pand is enerzijds geschikt voor een koppel, met op het gelijkvloers de leefruimte, keuken, bergplaats, terrasje en op de eerste verdieping een mooie inkomhal - welke baadt in het licht van de dakkoepel -, een badkamer en één ruime slaapkamer. Anderzijds kunnen twee studenten, die apart willen slapen/studeren maar toch beiden een gemeenschappelijke keuken en badkamer willen, hier terecht.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar, indien gewenst kan het bemeubeld worden verhuurd mits meerprijs van 100 euro per maand.

De huurprijs bedraagt 995 euro per maand. Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt er een bedrag van 650 euro gevraagd voor de algemene kosten, brandkeuring en -verzekering, schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, internet.

Op het einde van de huurovereenkomst volgt er een afrekening voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming. Bij een normaal verbruik komt dit samen op zo'n +/- 25 euro per maand.

Bent u nog op zoek naar een duplex? Project AUGUST heeft werkelijk alles in aanbieding wat uw hart begeert. Contacteer ons snel voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
: Neen


Volg ons

Delen op