Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:122 m²
Slaapkamers:1 (14 m²)
EPC:157,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Het appartement verschuilt zich - samen met nog 1 ander appartement - achter de meest charmante gevel van de hele straat.

Via een trap in de inkomhal kom je boven in de leefruimte met open keuken die volledig is geïnstalleerd en tevens de aansluiting voor een wasmachine voorziet. Van hieruit is er een directe toegang naar het gezellige achterliggende dakterras.

Via de leefruimte betreed je met de trap de hoger gelegen open bureauruimte met aansluitend de badkamer. Nog een verdieping hoger ligt het slaapgedeelte.

Bij de renovatie van het appartement werden heel wat authentieke elementen behouden, waardoor het appartement een warme en knusse sfeer uitstraalt. Bovendien bevinden zich achteraan het gebouw 2 autostaanplaatsen waarvan het gebruik inbegrepen is in de huurprijs. Verder is er ook een kelder aanwezig.

De huurprijs bedraagt 1.175 euro per maand. De kosten voor het verbruik van water, elektriciteit, verwarming, internet, ... zijn niet inbegrepen in de huurprijs. De huurder dient deze contracten zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Zie jij jezelf hier ’s avonds thuiskomen en in de zetel nestelen? Of van een aperitiefje op het gezellige dakterras genieten?
Contacteer ons vandaag dan nog voor een bezoek ter plaatse!

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:122 m²
Slaapkamers:1 (14 m²)
EPC:157,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op