Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:92 m²
Slaapkamers:2
EPC:131,47KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Aan de rand van het centrum van Leuven tref je deze residentie aan die onderdak biedt aan 4 wooneenheden. Het betreft een nieuwbouwproject van 2012 waarvan we het appartement op de tweede verdieping te huur aanbieden.

Bij het binnenkomen in het appartement tref je een glazen deur aan die toegang biedt tot de ruime leefruimte op parket. Een groot schuifraam trekt onmiddellijk de aandacht en geeft toegang tot het zuid-west georiënteerde terras. De open keuken is volledig geïnstalleerd.

Via de trap kom je vervolgens op de 2de verdieping van het appartement. Hier bevindt zich de badkamer met een toilet, dubbele lavabo en ligbad. Verder ligt er nog een apart toilet en twee slaapkamers. In de hal en beide slaapkamers ligt dezelfde mooie parketvloer.

Dit appartement is perfect gelegen vlakbij het centrum maar ook dichtbij de ring zodat je snel geraakt waar je moet zijn. De praktische indeling en de buitenruimte maken hiervan een fijne thuis in de stad.

De huurprijs bedraagt 1.070 euro per maand, de gemeenschappelijke kosten bedragen 80 euro per maand. De kosten voor het verbruik van water, elektriciteit, verwarming en internet zijn individueel.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:92 m²
Slaapkamers:2
EPC:131,47KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op