Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:90 m²
Slaapkamers:2 (11.2 m², 8.32 m²)
EPC:131,61KWh/m²/jaar
EPC E-peil:89,00
: Neen

Algemene informatie

Aan de rand van het centrum van Leuven tref je deze mooie residentie aan die onderdak biedt aan 3 wooneenheden. Het betreft een nieuwbouwproject van 2012 waarvan we het appartement op de tweede verdieping te huur mogen aanbieden.

Achter de voordeur in de gemeenschappelijke hal bereik je met de trap de tweede verdieping. Bij het binnenkomen tref je onmiddellijk de inkomhal aan met vestiaire en apart toilet.

Vervolgens kom je binnen in de mooie en lichtrijke leefruimte met halfopen, geïnstalleerde keuken. De keuken is uitgerust met een vitro-keramische kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en diepvriezer.

Het raam in de leefruimte trekt de aandacht en laat je genieten van het prachtige zonneterras (16,50 m²). Met zijn zuid-west oriëntatie kan je hier in de zon tot rust komen.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een wasberging. De wasmachine wordt voorzien door de verhuurder.

Dit appartement is perfect gelegen vlakbij het centrum, maar ook dichtbij de ring zodat je snel geraakt waar je moet zijn. De praktische indeling en natuurlijk de buitenruimte maken hiervan een fijne thuis in de stad.

De huurprijs bedraagt 1.070 EUR per maand. De kosten voor water, elektriciteit, verwarming, internet, Tv, ... zijn individueel. Deze contracten dienen de huurders zelf af te sluiten met een leverancier naar keuze.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 80 EUR per maand (onderhoud en poetsen gemeenschappelijke delen, beheerkosten, brandverzekering gemeenschappelijke delen met afstand verhaal).

Contacteer ons voor meer info en een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:90 m²
Slaapkamers:2 (11.2 m², 8.32 m²)
EPC:131,61KWh/m²/jaar
EPC E-peil:89,00
: Neen


Volg ons

Delen op