Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:94 m²
Slaapkamers:2 (6 m², 16 m²)
: Neen

Algemene informatie

Dit gezellige appartement op de 2e en 3e verdieping van dit moderne gebouw is gelegen in een zeer gezellige, autoluwe straat in het hartje van Leuven. Het gebouw wordt enkel gedeeld met de dagzaak Les Parisiennes eronder.

Via een lange trap in natuursteen bereik je de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aan het einde ligt de leefruimte die opgedeeld is in een eetplaats met open en volledig geïnstalleerde keuken en een living met aansluitend terras (10m2). De grote ramen aan de voorzijde en het schuifraam achteraan dat toegang geeft tot het terras zorgen voor veel lichtinval. Aan de keuken is er nog een praktische berging voorzien.

Een tweede trap brengt je vervolgens naar het slaapgedeelte waar je als eerste een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet aantreft. Er is een kleine slaapkamer die momenteel als dressing gebruikt wordt en een grote slaapkamer met een tweede, ruim zonneterras (22m2).

Dit appartement is praktisch ingedeeld en biedt voldoende ruimte. De fijne ligging in het centrum van Leuven is een plus.

Er zijn geen algemene kosten. Onmiddellijk beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een nieuwe thuis? Bel ons dan snel.

016/40.60.20 // info@covas.be // Meer op covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:94 m²
Slaapkamers:2 (6 m², 16 m²)
: Neen


Volg ons

Delen op