Hoegaarden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Hoegaarden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:115 m²
Slaapkamers:3 (17.50 m², 11 m², 6 m²)
Kelder:Ja
EPC:81,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
: Neen

Algemene informatie

Deze knappe en ruime duplex is op zoek naar nieuwe huurders. In het centrum van Hoegaarden ligt dit appartement alleszins erg gunstig, vlakbij op- en afritten, openbaar vervoer, scholen en ontspanningsmogelijkheden.

Bij binnenkomst bevind je je in de hal met vestiaire en aparte toilet, waarna je de leefruimte betreedt. Aansluitend ligt de erg ruime keuken met eetplaats. Zowel aan de keuken als aan de leefruimte bevinden zich mooie terrassen. Aan de keuken heb je toegang tot een erg praktische berging met aansluitingen voor wasmachine/droogkast.

Via een open trap in de leefruimte bereik je de bovengelegen verdieping die bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft zowel een ligbad als een inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Ondergronds liggen een kelderberging en afgesloten garagebox, die inbegrepen zijn in de huur.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. De huurprijs bedraagt 1.230 euro per maand + 65 euro per maand voor de gemeenschappelijke kosten. De contracten voor water, gas, elektriciteit en internet dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons dan voor verdere informatie en/of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Hoegaarden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:115 m²
Slaapkamers:3 (17.50 m², 11 m², 6 m²)
Kelder:Ja
EPC:81,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
: Neen


Volg ons

Delen op