Bierbeek - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Bierbeek
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:130 m²
Slaapkamers:2 (14.9 m², 8.9 m²)
EPC:79,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

In het Groot Park in Lovenjoel komt deze prachtige duplex met 2 slaapkamers vrij.

Het appartement is gelegen op de tweede (en tevens hoogste) verdieping in residentie Sint-Benedictus. Je betreedt het appartement via de inkomhal, waar zich ingemaakte vestiairekasten bevinden, alsook een apart toilet. Aan de mooie leefruimte, met prachtige hoge plafonds tot in de nok, bevindt zich een ruim terras waar het in alle privacy heerlijk vertoeven is. De open keuken is volledig geïnstalleerd. Aansluitend vindt men een praktische berging met veel opbergruimte en aansluitingen voor wasmachine/droogkast.

Via de trap kom je in de open nachthal die toegang biedt aan 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer bestaat uit een dubbele lavabo, douche en toilet. Tevens is hier nog een mooie open ruimte die dienst kan doen als extra zithoek, bureau, speelkamer, … het volledige appartement werd voorzien van veel ingemaakte kasten.

Onderaan in het gebouw bevindt zich de fietsenberging. Een genummerde autostaanplaats voor de deur hoort bij het appartement. Er bevinden zich tevens nog extra bezoekersparkings voor het gebouw.

De huurprijs bedraagt 1.090 euro per maand + 150 euro voor de gemeenschappelijke kosten. De contracten voor het individueel verbruik van water, elektriciteit, water en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze. Het appartement is beschikbaar vanaf 15 maart 2022.

Interesse om te wonen in dit mooie park? Contacteer ons dan voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Bierbeek
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:130 m²
Slaapkamers:2 (14.9 m², 8.9 m²)
EPC:79,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op