Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Energielabel:C
: Neen

Algemene informatie

Deze mooie ruimte van +/- 70 m² is gelegen in een prachtig herenhuis op een ideale locatie aan het gerechtsgebouw van Leuven en op 2 stappen van de drukke Diestsestraat. Door de dagelijks grote passage geniet u hier van een enorme visibiliteit. De bovenliggende verdiepen bestaan uit nieuwe studio’s.

Het gelijkvloers bestaat uit verschillende achter elkaar liggende ruimtes. Op verdieping -1 bevindt zich een extra bergruimte/kelder. De authentieke elementen zoals de visgraat parket en de knappe schouwen vallen meteen op. Verdere afwerking kan in samenspraak met de eigenaar gebeuren.

De huurprijs bedraagt 1.450,00 euro per maand. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming zijn door de huurder zijn af te sluiten bij leveranciers naar keuze. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Staat u op het punt uw eigen zaak uit te baten en bent u nog op zoek naar de meest ideale locatie in een authentiek kader? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Energielabel:C
: Neen


Volg ons

Delen op