Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:74 m²
Slaapkamers:2 (12 m², 14 m²)
Kelder:11 m²
EPC:296,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

In dit pand bevinden zich slechts 2 appartementen. Het gelijkvloerse appartement met 2 slaapkamers is op zoek naar nieuwe huurders.

Het appartement betreed je via een ruime inkomhal. Van hieruit heb je toegang enerzijds tot de badkamer met ligbad/douche, lavabo en toilet, de 2 slaapkamers en de leefruimte. De gezellige leefruimte baadt door de grote raampartijen aan de voorzijde in het licht. De keuken is volledig geïnstalleerd.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers die gelegen zijn aan de achterzijde van het gebouw. Van hieruit heb je bovendien toegang tot het terras met aansluitend tuintje, dat privé toebehoort aan het appartement.

Op de kelderverdieping is er nog een private en afgesloten kelderberging met aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Ook mag 1/2e van de garage door de bewoners van het appartement worden gebruikt, wat handig is naar de stalling van fietsen, brommers en dergelijke toe.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 november 2021 en de huurprijs bedraagt 795 euro per maand. De contracten voor het verbruik van de nutsvoorzieningen en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons vandaag dan nog voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:74 m²
Slaapkamers:2 (12 m², 14 m²)
Kelder:11 m²
EPC:296,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op