Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:85 m²
Slaapkamers:2 (14 m², 7.5 m²)
EPC:142,40KWh/m²/jaar
EPC E-peil:83,00
: Neen

Algemene informatie

Aan de rand van Leuven centrum tref je deze mooie residentie aan die onderdak biedt aan 3 wooneenheden. Het betreft een nieuwbouwproject van 2012 waarvan we het appartement op de gelijkvloerse verdieping te huur mogen aanbieden.

Bij het binnenkomen tref je een glazen deur aan die toegang biedt tot de ruime leefruimte op parket. Een groot schuifraam geeft toegang tot het zuidwest georiënteerde terras en een hoger gelegen tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd, de bijkeuken en garage zijn via 2 deuren met mekaar verbonden.

Via de nachthal kom je vervolgens in de badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder in de hal is er een apart toilet en helemaal op het einde tref je de slaapkamers aan. In de hal en beide slaapkamers ligt dezelfde mooie parketvloer.

Dit appartement is perfect gelegen vlakbij het centrum maar ook dichtbij de ring zodat je snel geraakt waar je moet zijn. De praktische indeling en de buitenruimte maken hiervan een fijne thuis in de stad.

De huurprijs bedraagt 1.200 euro per maand (inclusief de inpandige garage), de gemeenschappelijke kosten bedragen 80 EUR per maand. De contracten voor elektriciteit, gas, water en internet zijn door de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons voor meer info en een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:85 m²
Slaapkamers:2 (14 m², 7.5 m²)
EPC:142,40KWh/m²/jaar
EPC E-peil:83,00
: Neen


Volg ons

Delen op