Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:77 m²
Slaapkamers:2 (12 m², 10 m²)
EPC E-peil:30,00
: Neen

Algemene informatie

Dit nieuwbouwappartement is uitstekend gelegen en bestaat uit een inkomhal met vestiairekast, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, grote leefruimte met open keuken en een berging. Er is tevens een privéterras aanwezig waar het heerlijk genieten is.

Het appartement is, samen met de achterliggende woning en architectenbureau, volledig nieuw gebouwd volgens de BEN-normen. Uit het EPB blijkt dat het appartement E30 en een S24 is.

In het appartement is er een wasmachine en een droogkast aanwezig. De tuin wordt onderhouden door de verhuurders en de ramen worden per trimester gereinigd aan de buitenkant.

De huurprijs bedraagt 1.045 euro per maand en er wordt een provisie gevraagd van 25 euro voor de verwarming en koeling (via warmtepomp). De afrekening gebeurt jaarlijks via een calorimeter.

De contracten voor internet, elektriciteit en water dienen door de huurder te worden afgesloten bij een leverancier naar keuze. Indien gewenst kan het appartement ook bemeubeld gehuurd worden, de huurprijs bedraagt dan 1.345 euro per maand.

Interesse? Contacteer ons voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:77 m²
Slaapkamers:2 (12 m², 10 m²)
EPC E-peil:30,00
: Neen


Volg ons

Delen op