Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
EPC:503,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Woongebied : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones

Algemene informatie

Dit lichtrijk appartement werd recent met oog voor detail gerenoveerd en bevindt zich in een kleinschalig appartementsgebouw in een autoluwe straat waar het heerlijk vertoeven is. De aanwezigheid van een groene gordel rechtstreeks aan het gebouw zorgt voor de nodige rust en ontspanningsmogelijkheden. De onmiddellijke nabijheid van centrum Leuven alsook oprit autostrades maakt dit eveneens verkeerstechnisch een ideale locatie.

De mooie leefruimte en open keuken werden in een zeer smaakvolle Scandinavische stijl gerenoveerd, net als de rest van het appartement. De stijlvolle badkamer beschikt over een inloopdouche. Het appartement kan zowel met meubels (+ 25 euro per maand) als zonder meubels gehuurd worden.

De gemeenschappelijke kost bedraagt 66 euro per maand, hierin zit het verbruik van water alsook het gebruik van de afvalcontainers. De kosten voor het verbruik van elektriciteit (+ verwarming op elektriciteit) en internet zijn individueel.
Er doet zich de mogelijkheid voor om uw wagen voor de deur te parkeren, uw fiets kan u kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling achter het gebouw.

Op zoek naar een prachtig afgewerkt appartement op een ideale locatie? Laat de foto’s voor zich spreken en contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.beKenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
EPC:503,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Woongebied : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones


Volg ons

Delen op