Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:112 m²
Slaapkamers:2 (14 m², 7.5 m²)
EPC:142,40KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Aan de rand van het centrum van Leuven tref je deze residentie aan die onderdak biedt aan 4 wooneenheden. Het betreft een nieuwbouwproject van 2012 waarvan we het appartement op de gelijkvloerse verdieping te huur aanbieden.

Bij het binnenkomen in de gemeenschappelijke hal is de deur recht voor je de inkomdeur van het appartement. Hier tref je een volgende glazen deur aan die toegang biedt tot de ruime leefruimte op parket. Een groot schuifraam trekt onmiddellijk de aandacht en geeft toegang tot het zuid-west georiënteerde terras (12,50 m²) en een hoger gelegen tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd en de bijkeuken en garage zijn via 2 deuren met elkaar verbonden.

Via de nachthal kom je vervolgens in de badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder in de hal is er een apart toilet en helemaal op het einde tref je de slaapkamers aan (14 en 7,5 m²). In de hal en beide slaapkamers ligt dezelfde mooie parketvloer.

Dit appartement is perfect gelegen vlakbij het centrum maar ook dichtbij de ring zodat je snel geraakt waar je moet zijn. De praktische indeling en de buitenruimte maken hiervan een fijne thuis in de stad.

De huurprijs omvat de huur van het appartement en de huur van de garage, de gemeenschappelijke kosten bedragen 80 euro per maand. De kosten voor het verbruik van water, elektriciteit, verwarming en internet zijn individueel.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:112 m²
Slaapkamers:2 (14 m², 7.5 m²)
EPC:142,40KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op