Kessel-Lo - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:85 m²
Slaapkamers:2 (13 m², 12 m²)
Kelder:2 m²
EPC:233,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van residentie Karekiet. Het is gelegen in een zeer gezellige woonbuurt en op fietsafstand van het station, Leuven centrum alsook in de onmiddellijke nabijheid van de opritten van de autostrades en bushaltes.

U betreedt het appartement via de inkomhal, deze geeft toegang tot alle ruimtes van het appartement. Vooraan het appartement bevindt zich de leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. Aansluitend vindt men de praktische keukenberging, waar men ook de aansluiting heeft voor wasmachine en droogkast. Via de keuken heeft u toegang tot de tuin aan de voorzijde van het gebouw.

Achteraan het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers. Via één van de slaapkamers heeft u toegang tot het zuid gerichte terras, waar u in alle rust kan vertoeven. Voorts beschikt het appartement over een badkamer met ligbad en dubbele lavabo met meubel, alsook een apart toilet.

In de kelderverdieping is er een berging die behoort tot het appartement. Aan de achterzijde van het gebouw is er 1 private autostaanplaats, deze zit mee inbegrepen in de huurprijs. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

De maandelijkse provisie bedraagt 100 euro per maand. Dit omvat de gemeenschappelijke kosten alsook het privatief waterverbruik van het appartement. De kosten voor het verbruik van elektriciteit, gas en internet zijn individueel.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:85 m²
Slaapkamers:2 (13 m², 12 m²)
Kelder:2 m²
EPC:233,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op