Kessel-Lo - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:85 m²
Slaapkamers:2 (13 m², 12 m²)
Kelder:2 m²
EPC:233,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van residentie Karekiet.

U betreedt het appartement via de inkomhal, deze geeft toegang tot alle ruimtes van het appartement. Vooraan het appartement bevindt zich de leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. Aansluitend vindt men de praktische keukenberging, waar men ook de aansluiting heeft voor wasmachine en droogkast. Via de keuken heeft u toegang tot het terras aan de voorzijde van het gebouw.

Achteraan het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers. Via één van de slaapkamers heeft u toegang tot het zuidgerichte terras, waar u in alle rust kan vertoeven. Voorts beschikt het appartement over een badkamer met ligbad en dubbele lavabo met meubel, alsook een apart toilet.

In de kelderverdieping is er een kleine kelderberging die behoort tot het appartement. Aan de achterzijde van het gebouw is er 1 private autostaanplaats, deze zit mee inbegrepen in de huurprijs.

Het appartement, gelegen in een zeer gezellige woonbuurt, is ook qua mobiliteit een absolute topper. Gelegen op fietsafstand van het station, Leuven centrum alsook in de onmiddellijke nabijheid van de opritten van de autostrades en bushaltes.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 december 2019.

De huurprijs voor het appartement bedraagt 800 euro/maand.

De maandelijkse provisie bedraagt 100 euro/maand. Dit omvat de gemeenschappelijke kosten alsook het privatief waterverbruik van het appartement. De kosten voor het verbruik van elektriciteit, gas, Tv en internet zijn individueel.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:85 m²
Slaapkamers:2 (13 m², 12 m²)
Kelder:2 m²
EPC:233,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op