Linden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:210 m²
Slaapkamers:3 (0 m², 0 m², 0 m²)
Kelder:Ja
EPC:148,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust.

De woning, vroeger gekend als rentmeesterswoning, van ± 210 m² heeft een zeer hoogwaardige afwerking. Het beschikt op de gelijkvloerse verdieping over een inkomhal, living, volledig geïnstalleerde keuken die zich bevindt in de orangerie, keukenberging, wasberging, apart toilet en een bijkomende hal die toegang geeft tot het achterste private terras. Aan de voorzijde is er tevens ook een privaat terras.

Via de trap bereikt men de eerste verdieping, hier bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Op de de tweede verdieping bevindt zich een derde slaapkamer met dressing en een badkamer. Bijkomend is er ook airco voorzien in de woning alsook een ruime kelderberging.

Verder is de woning voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het verbruik van water, de container en het onderhoud van de tuin. Kosten voor verwarming, elektriciteit, Tv, internet, ... zijn apart.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:210 m²
Slaapkamers:3 (0 m², 0 m², 0 m²)
Kelder:Ja
EPC:148,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op