Lovenjoel - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Lovenjoel
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2 (12.50 m², 9.50 m²)
Kelder:5 m²
EPC:179,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit luxueuze appartement werd recent volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. De prachtige houten vloer, het terras met zicht op de groene en historische omgeving en de goede verkeerstechnische ligging zijn nog maar enkele troeven.

De ligging midden in het groen, maar toch op korte afstand van bushalte, winkels, autosnelweg, scholen, etc. is voor velen ideaal.

Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een terras, een badkamer en een lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. Deze omvat een vaatwasser, koelkast, diepvries en inductiekookplaat. Ook zijn er een wasberging, kelderberging als zolderberging aanwezig.

De huurprijs bedraagt 995 euro per maand, inclusief een overdekte autostaanplaats. De provisie voor de gemeenschappelijke delen bedraagt 100 euro/maand. Het water-, gas- en elektriciteitsverbruik is individueel. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Kortom: indien u op zoek bent naar een gloednieuw luxueus appartement op een toplocatie, dan is dit zeker en vast iets voor u!

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Lovenjoel
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2 (12.50 m², 9.50 m²)
Kelder:5 m²
EPC:179,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op