Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:89 m²
Slaapkamers:2 (10.50 m², 14.50 m²)
Kelder:Ja
: Neen

Algemene informatie

Dit prachtige nieuwbouwproject is op zoek naar zijn eerste bewoners. De strakke architectuur en de unieke ligging vlakbij het stadscentrum en te midden van de hippe vaartkom, maar toch met groene zichten, maken het project erg uniek.

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een apart toilet, aparte berging met aansluitingen wasmachine/droogkast en badkamer met dubbele lavabo en ligbad/douche. De open en erg ruime leefruimte gelegen aan de achterzijde van het gebouw beschikt over een prachtige en hyper geïnstalleerde open keuken met keukeneiland en schitterend ruim zonneterras waar het heerlijk vertoeven is.

Verder is het appartement uitgerust met gordijnen, inbouwkasten, design verlichtingsarmaturen en rails voor het ophangen van schilderijen en foto’s. Ondergronds zijn een private kelderberging en autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs. De inkomhal beschikt over Bringme-boxen voor het afleveren van pakjes bij jouw afwezigheid.

De huurprijs bedraagt 1.250 euro per maand (inclusief ondergrondse autostaanplaats) + 100 euro per maand voor de gemeenschappelijke kosten en het privatief verbruik van gas (verwarming op gas), met jaarlijkse individuele afrekening. De contracten voor elektriciteit en internet dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Het EPC is momenteel in opmaak.

Contacteer ons voor bijkomende informatie en/of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:89 m²
Slaapkamers:2 (10.50 m², 14.50 m²)
Kelder:Ja
: Neen


Volg ons

Delen op