Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:113 m²
Slaapkamers:2
Wasplaats:Ja
EPC:126,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen

Algemene informatie

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Aan de Vaartkom in Leuven, een levendige buurt in volle ontwikkeling, bevindt zich op de 9e verdieping van het gebouw dit knappe appartement met 2 slaapkamers.

Via de inkomhal betreedt u het appartement met ruime leefruimte en open keuken. De leefruimte geeft toegang tot het terras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van het appartement. Op dit zuidwest georiënteerde terras is het werkelijk heerlijk vertoeven, en biedt u een prachtig zicht over de Leuvense jachthaven en binnenstad.

Het appartement bestaat verder uit een apart toilet en een badkamer met ligbad/douche en dubbele lavabo. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. Aansluitend aan de keuken is er nog een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Ondergronds is er tevens een autostaanplaats (nummer 80) inbegrepen.

Het appartement wordt onbemeubeld verhuurd en de verhuurder verkiest huurcontracten van korte duur. De huurprijs bedraagt 1.400 euro per maand (inclusief ondergrondse autostaanplaats nummer 80) + 75 euro voor de gemeenschappelijke kosten. De contracten voor de nutsvoorzieningen dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Heeft u interesse in dit appartement? Contacteer ons dan voor meer informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:113 m²
Slaapkamers:2
Wasplaats:Ja
EPC:126,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen


Volg ons

Delen op