Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:69 m²
Slaapkamers:1 (16.6 m²)
: Neen

Algemene informatie

Wonen in residentie Waeyenbergh staat gelijk aan wonen in een exclusieve setting. Deze unieke totaalrenovatie in hartje Leuven garandeert hoogwaardige appartementen met alle nodige voorzieningen op wandelafstand.

Gelegen vlakbij UZ Gasthuisberg, het historisch centrum en tal van ontspanningsmogelijkheden. Het strakke lijnenspel en de hoge afwerkingsgraad geven een tijdloze uitstraling en zorgen voor een echte eyecatcher in het straatbeeld. Dankzij ruime oppervlaktes, terrassen aan de voor- en achterzijde en een gezellige gemeenschappelijke binnentuin geniet je volop van ruimte in een luxueuze setting. De 39 appartementen zijn opgedeeld in 3 entiteiten met elk hun eigen ingang en lift om voor maximale toegankelijkheid en privacy te zorgen.

Appartement 05.02 is gelegen op de 5de verdieping en is beschikbaar vanaf 15/07/2022. Het appartement kan voor 12 maanden gehuurd worden, doch eventuele langere verhuring is bespreekbaar.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 950 euro + een provisie van 75 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Alle nutsvoorzieningen (elektriciteit, gas, water, internet) zijn individueel af te sluiten bij leveranciers naar keuze. De mogelijkheid doet zich voor om parkeerplaats nummer 9 bij te huren voor 95 euro per maand.

Het appartement kan indien gewenst bemeubeld verhuurd worden (meerprijs 150 euro per maand). Het EPC is momenteel in opmaak.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:69 m²
Slaapkamers:1 (16.6 m²)
: Neen


Website

Volg ons

Delen op