Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:54 m²
Slaapkamers:1 (12 m²)
Kelder:Ja
Douchekamer:1
Wasplaats:3 m²
: Neen

Algemene informatie

Dit nieuwbouw appartement is gelegen aan de oevers van de Dijle in het centrum van Leuven, vlakbij het historische stadscentrum en op- en afritten van autostrades. Ook de verbinding naar UZ Gasthuisberg of richting Herent/Mechelen is ideaal.

Het appartement ligt op de 4e verdieping en bestaat uit een inkomhal met berging (met aansluiting voor wasmachine) en een apart toilet. Aansluitend kom je in de lichtrijke woonkamer met open, geïnstalleerde keuken. Een groot schuifraam over de volledige breedte van de leefruimte zorgt voor veel lichtinval en biedt toegang tot het terras. Hiernaast ligt de slaapkamer met aansluitend de badkamer met douche en lavabo. Er is tevens een private kelderberging ter beschikking van de huurders.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en de huurprijs bedraagt 895 euro per maand + 100 euro voor de gemeenschappelijke kosten en het privatief verbruik van gas. De contracten voor water, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

In het gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke wasruimte waar bewoners gebruik van kunnen maken. Er doet zich de mogelijkheid voor om een ondergrondse en erg ruime autostaanplaats bij te huren voor 145 euro per maand (+ 10 euro gemeenschappelijke kosten).

Interesse? Contacteer ons voor verdere informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:54 m²
Slaapkamers:1 (12 m²)
Kelder:Ja
Douchekamer:1
Wasplaats:3 m²
: Neen


Volg ons

Delen op