Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:129 m²
Slaapkamers:3 (16 m², 8 m², 10.5 m²)
Kelder:Ja
EPC:202,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen

Algemene informatie

Niet voor studenten!

Dit appartement, gelegen in het centrum en vlakbij het station van Leuven, is werkelijk een pareltje. Het werd recent tot in de puntjes en met veel smaak gerenoveerd. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2022.

De grote lichtrijke leefruimte en open volledig geïnstalleerde keuken bieden je alle nodige wooncomfort, net zoals de mooie badkamer met ligbad en douche. Achterliggend bevinden zich de 3 slaapkamers met aansluitend een terrasje waar het gezellig vertoeven is.

Het appartement beschikt eveneens over een erg praktische en ruime berging, met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er een private kelder en zolder ter beschikking.

De huurprijs bedraagt 1.290 euro per maand en er wordt een provisie gevraagd van 85 euro voor de gemeenschappelijke kosten. De contracten voor elektriciteit, gas, water en internet zijn individueel af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Zie je je hier al thuiskomen? Laat de foto’s voor zich spreken en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:129 m²
Slaapkamers:3 (16 m², 8 m², 10.5 m²)
Kelder:Ja
EPC:202,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen


Volg ons

Delen op