Brouwersstraat 4 04.05 , 3000 Leuven

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 930/maand
Woon opp.:54 m²
Slaapkamers:1 (12 m²)
Kelder:Ja
Douchekamer:1
: Neen

Algemene informatie

Dit nieuwbouw appartement is gelegen op een strategisch uitstekende locatie aan de oevers van de Dijle in het centrum van Leuven, op een steenworp van het historische stadscentrum, doch vlakbij op- en afritten. Ook de verbinding naar UZ Gasthuisberg of richting Herent/Mechelen is ideaal.

Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en bestaat uit een ruime inkomhal met berging (met aansluiting voor wasmachine) en een apart toilet. Aansluitend kom je in de lichtrijke woonkamer met open keuken. Een groot schuifraam over de volledige breedte van de leefruimte zorgt voor veel lichtinval en ruimtegevoel, en biedt toegang tot het terras. De moderne keuken is volledig geïnstalleerd.

De badkamer is uitgerust met een douche en lavabo. Verder bestaat het appartement uit 1 slaapkamer en is er tevens een ondergrondse en private kelderberging ter beschikking van de huurders.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en de huurprijs bedraagt 930 euro per maand + 50 euro voor de gemeenschappelijke kosten. De contracten voor water, gas, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

In het gebouw bevindt zich tevens een gemeenschappelijke wasruimte, waar bewoners de mogelijkheid hebben om hun was te doen. Er doet zich ook de mogelijkheid voor om een ondergrondse en erg ruime autostaanplaats bij te huren voor 145 euro per maand (+ 10 euro gemeenschappelijke kosten).

Interesse? Contacteer ons voor verdere informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 930/maand
Woon opp.:54 m²
Slaapkamers:1 (12 m²)
Kelder:Ja
Douchekamer:1
: Neen


Evelien Vanlaer

Evelien Vanlaer

evelien@covas.be
016406020

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd