Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2
EPC:106,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen

Algemene informatie

Dit recente appartement is gelegen op een strategisch uitstekende locatie aan de Mechelsevest in Leuven, op wandelafstand van het historische stadscentrum, doch ook vlakbij op- en afritten. Ook de verbinding naar UZ Gasthuisberg of richting Herent/Mechelen is ideaal.

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en bestaat uit een ruime inkomhal met berging (met aansluitingen voor wasmachine) en apart toilet.

Aansluitend kom je in de lichtrijke woonkamer met halfopen keuken. Zowel aan de voor- als de achterzijde heb je grote ramen. De moderne keuken is volledig geïnstalleerd. Een groot schuifraam vormt de scheiding tussen de woonkamer en keuken enerzijds en het ruime en gezellige (overdekte) terras anderzijds.

De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. Verder bestaat het appartement nog uit 2 slaapkamers en is er tevens een overdekte autostaanplaats ter beschikking voor de huurders.

Het appartement is beschikbaar vanaf 17 januari 2022. De huurprijs bedraagt 995 euro per maand + 100 euro voor de gemeenschappelijke kosten. De contracten voor water, gas, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be/ www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2
EPC:106,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen


Volg ons

Delen op