Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:110 m²
Slaapkamers:2 (14 m², 20 m²)
Douchekamer:1
EPC:253,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Letterlijk in het middelpunt van het Leuvense stadscentrum, in het gezellige winkel-wandel deel van de Mechelsestraat, ligt dit ruime hoekappartement.

Je betreedt het appartement via de inkomhal die toegang geeft tot een apart toilet, de badkamer, de 2 slaapkamers, de berging en de leefruimte. De erg ruime leefruimte baadt door de grote raampartijen over de volledige hoek in het licht. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de halfopen en volledig geïnstalleerde (pas vernieuwde) keuken met kleine aansluitende bergruimte.

Voorts heeft het appartement een badkamer met douche en dubbele wastafel, tevens vind je hier de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De 2 slaapkamers zijn ruim.

De huurprijs bedraagt 995 euro per maand, verder wordt er een provisie van 110 euro per maand gevraagd voor de gemeenschappelijke kosten en het privatief verbruik van verwarming en water. De contracten voor het individuele verbruik van elektriciteit en internet dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Contacteer ons vandaag dan nog voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:110 m²
Slaapkamers:2 (14 m², 20 m²)
Douchekamer:1
EPC:253,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op