Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:95 m²
Slaapkamers:2 (15.86 m², 10.4 m²)
Kelder:Ja
: Neen

Algemene informatie

Dit prachtige renovatieproject is een echte eyecatcher in het straatbeeld, met een strategische ligging vlakbij UZ Gasthuisberg, op wandelafstand van het historische stadscentrum, en op een boogscheut van op- en afritten en verschillende ontspanningsmogelijkheden.

Het appartement is volledig nieuw en beschikt over een leefruimte met open keuken en afgesloten berging (met aansluiting voor wasmachine/droogkast), 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en apart toilet. De afwerking is hoogwaardig en kwalitatief. Het appartement zal afgewerkt zijn tegen 1 mei 2021 en wordt onbemeubeld verhuurd. Gordijnen en lichtarmaturen zijn wel voorzien.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.150 euro + een provisie van 50 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Alle nutsvoorzieningen zijn individueel af te sluiten bij leveranciers naar keuze. Er doet zich de mogelijkheid voor om een ondergrondse autostaanplaats bij te huren aan 95 euro per maand.

Het gebruik van de gemeenschappelijke ondergrondse fietsenberging en aparte afgesloten kelderberging zijn inbegrepen in de huurprijs.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.beKenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:95 m²
Slaapkamers:2 (15.86 m², 10.4 m²)
Kelder:Ja
: Neen


Website

Volg ons

Delen op