Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2 (12.14 m², 8 m²)
Kelder:Ja
Wasplaats:Ja
EPC:83,04KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Aan de Vaartkom in Leuven, in het architecturale pareltje de “Balk van Beel”, ligt dit prachtige en recente 2-slaapkamerappartement met veel lichtinval. Van hieruit bent u op 5 minuten wandelen in Leuven centrum, maar ook erg snel op opritten van autostrades en vlakbij het station van Leuven.

Je betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet. De leefruimte en hyper uitgeruste open keuken (met aansluitend berging) baden, door een schuifraam over de volledige breedte van het appartement, in het licht. Van hieruit heb je tevens toegang tot een erg ruim terras.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 grenzende aan de badkamer met ligbad/douche en dubbele lavabo. Er is tevens een ruime aparte dressing met toegang tot een tweede berging met aansluitingen voor wasmachine/droogkast, alsook is er in de nachthal een tweede apart toilet.

De grote eyecatcher van dit appartement is ongetwijfeld de prachtige leefruimte/open keuken met het aansluitende terras over de volledige breedte van het appartement, waar het in alle privacy heerlijk vertoeven is.

De huurprijs bedraagt 1.250 euro per maand (incl. gemeenschappelijke kosten). De contracten voor het individueel verbruik van water, gas, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

De huur van een ondergrondse autostaanplaats, kelderberging en fietsenstalling is inbegrepen in de huurprijs. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2021.

Interesse? Contacteer ons vandaag dan nog voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2 (12.14 m², 8 m²)
Kelder:Ja
Wasplaats:Ja
EPC:83,04KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op