Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:128 m²
Slaapkamers:2 (16.50 m², 15 m²)
Kelder:Ja
EPC:99,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
: Neen

Algemene informatie

Recht tegenover het Heilig Hart Ziekenhuis in Leuven, bevindt zich het gezellige Albrechtplein, waar de inkom van dit gebouw gelegen is. De locatie is ideaal, niet alleen aan het HH Ziekenhuis, maar ook aan een bushalte, op 5 minuten wandelen van het historische centrum van Leuven, en ook erg snel op opritten van autostrades en invalswegen.

Je betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet, en die eveneens toegang biedt tot de 2 slaapkamers, badkamer en ruime berging. De erg ruime leefruimte en halfopen keuken baden, door de grote raampartijen aan de achterzijde van het appartement, in het licht. Vanuit de leefruimte heb je tevens toegang tot een zuidgericht terras.

De huurprijs bedraagt 1.195 euro per maand + een provisie van 135 euro voor de gemeenschappelijke kosten. De contracten voor het individuele verbruik van water, elektriciteit, gas en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

De huur van een autostaanplaats in het gebouw is inbegrepen in de huurprijs, er is eveneens nog een afgesloten private kelderberging inbegrepen. Het appartement wordt bemeubeld verhuurd en is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Contacteer ons vandaag dan nog voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:128 m²
Slaapkamers:2 (16.50 m², 15 m²)
Kelder:Ja
EPC:99,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
: Neen


Volg ons

Delen op