Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:104 m²
Slaapkamers:2 (11 m², 9 m²)
EPC:57,30KWh/m²/jaar
EPC E-peil:42,00
: Neen

Algemene informatie

Aan het populaire Sluispark te Leuven, ligt dit prachtige en recente 2-slaapkamerappartement met veel lichtinval. Van hieruit bent u op 5 minuten wandelen van Leuven centrum, maar ook erg snel op opritten van autostrades.

Je betreedt het appartement via de inkomhal met vestiaire, die eveneens toegang biedt tot de 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De leefruimte en open keuken baden, door een schuifraam over de volledige breedte van het appartement, in het licht. Van hieruit heb je tevens toegang tot een erg ruim terras. Via de keuken kan je de afgesloten berging betreden, die voorzien is van aansluitingen voor wasmachine/droogkast.

De grote eyecatcher van dit appartement is ongetwijfeld de prachtige leefruimte/open keuken met het aansluitende terras over de volledige breedte van het appartement, waar het in alle privacy heerlijk vertoeven is.

De huurprijs bedraagt 1.295 euro per maand + een provisie van 125 euro voor de gemeenschappelijke kosten en het privatief verbruik van de verwarming (op gas). De contracten voor het individueel verbruik van water, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Contacteer ons vandaag dan nog voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:104 m²
Slaapkamers:2 (11 m², 9 m²)
EPC:57,30KWh/m²/jaar
EPC E-peil:42,00
: Neen


Volg ons

Delen op