Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:100 m²
Slaapkamers:2 (12 m², 12 m²)
Douchekamer:1
EPC:218,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Op de vierde verdieping van dit gebouw, gelegen in het centrum van Leuven, bevindt zicht dit lichtrijk bemeubeld hoekappartement. Door de recente totaalrenovatie en de mooie afwerkingsgraad voel je je hier meteen thuis. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en kan gehuurd worden voor 1, 2 of 3 jaar.

De grote leefruimte sluit aan op de aparte keuken met een klein terrasje. Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers, een douchekamer en een apart toilet. Fietsen kunnen in de gemeenschappelijke kelder gestald worden.

De huurprijs bedraagt 900 euro per maand + 150 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Voor het verbruik van water en verwarming wordt er maandelijks een voorschot van 100 euro gevraagd (met eindafrekening). De contracten voor het verbruik van elektriciteit en internet dienen door de huurders zelf afgesloten te worden bij leveranciers naar keuze.

Ben jij op zoek naar een stek in het hart van Leuven, maar toch gemakkelijk bereikbaar? Kan een mooi zicht jou wel bekoren? Contacteer ons dan.

016/40.60.20 // info@covas.be // www. covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:100 m²
Slaapkamers:2 (12 m², 12 m²)
Douchekamer:1
EPC:218,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op