Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:66 m²
Slaapkamers:1
EPC:139,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit leuk appartement is gelegen op de vierde verdieping van residentie Hungaria en is voorzien van een hoogwaardige afwerking. De ligging in de hippe buurt van de Vaartkom en de onmiddellijke nabijheid van het historische stadscentrum van Leuven maken dit tot de perfecte uitvalsbasis waar comfort, luxe en rust centraal staan.

Bij het binnenkomen betreedt u de lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend een terras waar het heerlijk genieten is. Verder beschikt het appartement over één slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en lavabo, een berging met aansluiting voor wasmachine en een apart toilet.

De huurprijs bedraagt 895 EUR per maand + 50 EUR per maand voor de gemeenschappelijke kosten. Het verbruik van water, elektriciteit, centrale verwarming en internet zijn individueel. Indien gewenst kan er op de -1 verdieping een autostaanplaats worden gehuurd aan 100 EUR per maand (ingang in de Ankerstraat, staanplaats nummer 62).

Op zoek naar een hippe leefomgeving waar het heerlijk vertoeven is? Dit nieuwbouwappartement is zowel geschikt voor uw studerende kinderen, als starterswoonst of om uw oude dag zorgeloos door te brengen. Het is beschikbaar vanaf 1 juli 2020.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:66 m²
Slaapkamers:1
EPC:139,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op