Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:105 m²
Slaapkamers:3 (17 m², 13.5 m², 8.4 m²)
Kelder:6 m²
EPC:193,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit ruime appartement is onmiddellijk beschikbaar en gelegen op een uitermate top ligging. Op korte wandelafstand van o.a. het stadspark, de Grote Markt, winkels, supermarkten, bushalte, treinstation, etc.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleine en rustige residentie.

Als u het appartement betreedt komt u binnen in de grote, lichtrijke leefruimte met aangenaam uitzicht. Aansluitend aan de leefruimte ligt de geïnstalleerde keuken. Deze is voorzien van een vitro-keramische kookplaat, frigo, diepvries, vaatwas en oven. Achteraan het appartement bevindt zich het terras waar het rustig vertoeven is. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 grote en 1 kleine, een badkamer met douchebad, 2 toiletten en een kleine bergruimte. Op de kelderverdieping is er nog een aparte berging die tot het appartement behoort.

Het appartement is aan de voorkant uitgerust met automatische sunscreens en aan de achterzijde met automatische rolluiken alsook vliegenramen.

De huurprijs bedraagt 950 euro/maand;
+ provisie privatief verbruik water en verwarming: 85 euro/maand
+ provisie gemeenschappelijke delen: 90 euro/maand (dit omvat de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, onderhoud van de lift, syndicuskosten)

De mogelijkheid doet zich ook voor om achteraan het gebouw de garagebox te huren aan 100 euro/maand. Iedere bewoner mag ook gebruik maken van de gemeenschappelijke, afgesloten fietsenstalling.

Wenst u graag een bezoek in te plannen voor dit gezellig appartement? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:105 m²
Slaapkamers:3 (17 m², 13.5 m², 8.4 m²)
Kelder:6 m²
EPC:193,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op