Heverlee - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:69 m²
Slaapkamers:2 (11.4 m², 10.3 m²)
EPC:164,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Op de derde verdieping van deze residentie, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van zowel Heverlee als Leuven centrum, bevindt zicht dit verzorgd appartement met 2 slaapkamers.

Bij het betreden van het appartement kom je terecht in de inkomhal. Via deze hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer met ligbad/douche, het apart toilet en de lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. Via de keuken heb je toegang tot het terras.

De auto en fiets kan je kwijt in de inpandige garage op de gelijkvloerse verdieping. Voor de garage bevindt zich nog een bijkomende autostaanplaats.

De huurprijs van het appartement inclusief garage bedraagt 825 euro per maand + een provisie van 150 euro per maand voor de gemeenschappelijke kosten en het privatief verbruik van water + verwarming. De contracten voor elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en is reeds voorzien van een wasmachine en droogkast.

Ben jij op zoek naar een gezellige stek in een rustige woonomgeving vlakbij Leuven centrum? Aarzel dan niet om ons vandaag nog te contacteren.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:69 m²
Slaapkamers:2 (11.4 m², 10.3 m²)
EPC:164,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op