Heverlee - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:46 m²
Slaapkamers:1 (8 m²)
EPC:234,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit gezellig appartement bevindt zich op het marktplein van Heverlee, vlak naast een groen park en op wandelafstand van het station.

In het rustige Heverlee zit je vlakbij Leuven centrum en is de autosnelweg zeer makkelijk bereikbaar. De markt is elke zondag te vinden op wandelafstand en de supermarkt, bank en andere nuttige zaken zijn ook te voet te vinden. Het uitzicht op de kerk is mooi meegenomen en het parkje aan de overkant van de straat is de kers op de taart.

Met de trap kom je op de tweede verdieping waar je bij het binnenkomen onmiddellijk in de leefruimte terecht komt. Grote ramen vooraan en het keukenraam zorgen voor een lichte en aangename sfeer. De halfopen keuken biedt voldoende opbergplaats en beschikt over een koelkast, kookplaat, dampkap en aanrecht.

De slaapkamer is achteraan gelegen en biedt alle rust, de badkamer beschikt over een ligbad, lavabo en een toilet. Je auto kan je steeds kwijt op de openbare parking voor de deur.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en internet zijn zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze. Verder is het ook mogelijk om met jaarcontracten te werken. Het appartement wordt NIET bemeubeld verhuurd.

Ben jij op zoek naar een gezellig 1-slaapkamerappartement op een fijne ligging vlakbij Leuven centrum?

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:46 m²
Slaapkamers:1 (8 m²)
EPC:234,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op