Heverlee - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:46 m²
Slaapkamers:1 (8 m²)
EPC:234,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:10775,00KWh/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit gezellige appartement bevindt zich op het marktplein van Heverlee, vlak naast een groen park en op wandelafstand van het station.

Met de trap kom je op de tweede verdieping waar je bij het binnenkomen onmiddellijk in de leefruimte terecht komt. Grote ramen vooraan en het keukenraam zorgen voor een lichte en aangename sfeer. De open keuken biedt voldoende opbergplaats en beschikt over een koelkast, kookplaat, dampkap en aanrecht.

De slaapkamer is achteraan gelegen en biedt alle rust. In de badkamer vind je een ligbad, lavabo en het toilet.

Je auto kan je steeds kwijt op de openbare parking voor de deur.

In het rustige Heverlee zit je vlakbij Leuven centrum en is de autosnelweg zeer makkelijk bereikbaar. De markt is elke zondag te vinden op wandelafstand en de supermarkt, bank en andere nuttige zaken zijn ook te voet te vinden. Het uitzicht op de kerk is mooi meegenomen en het parkje met speeltuin aan de overkant van de straat is de kers op de taart.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Contracten voor nutsvoorzieningen zijn zelf af te sluiten. Verder is het ook mogelijk om met jaarcontracten te werken. Het appartement wordt NIET bemeubeld verhuurd.

Ben jij op zoek naar een gezellig 1-slaapkamerappartement op een fijne ligging aan de rand van Leuven centrum? Contacteer ons dan snel.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:46 m²
Slaapkamers:1 (8 m²)
EPC:234,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:10775,00KWh/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op