Herent - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:75 m²
Slaapkamers:1 (13.10 m²)
EPC:76,23KWh/m²/jaar
EPC E-peil:53,00
: Neen

Algemene informatie

Dit mooi appartement is gelegen in de recente Residentie De Meuleman en is op zoek naar nieuwe huurders. Gelegen aan het station van Herent, op een steenworp van op- en afritten en toegangs- en invalswegen ligt dit appartement op een verkeerstechnisch erg strategische locatie. Tevens ben je op 10 minuten met de fiets in het centrum van Leuven.

Het appartement bestaat uit 1 slaapkamer die directe toegang geeft tot de badkamer met lavabo en douche. Het toilet is apart gelegen en te bereiken via de inkomhal. Via de inkomhal bereikt men de erg lichtrijke en ruime leefruimte. De open keuken is volledig geïnstalleerd. Aansluitend aan de keuken is ook een verrassend ruime aparte berging voorzien met aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Via een groot schuifraam bereik je het zonnige terras.

Ondergronds is er een autostaanplaats (nummer 1) inbegrepen bij de huur van het appartement. De huurprijs bedraagt 850 euro per maand (inclusief autostaanplaats). Er wordt een provisie gevraagd voor de gemeenschappelijke kosten van 50 euro per maand (met jaarlijkse afrekening). De nutsvoorzieningen zijn zelf af te sluiten door de huurders bij leveranciers naar keuze.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse in dit lichtrijke appartement? Contacteer ons dan voor meer informatie en/of een bezoek.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:75 m²
Slaapkamers:1 (13.10 m²)
EPC:76,23KWh/m²/jaar
EPC E-peil:53,00
: Neen


Volg ons

Delen op