Lindelaan 2 , 3001 Leuven

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 995.000
Grond opp.:660 m²
Woon opp.:382 m²
Slaapkamers:4
16.45 m², 17.15 m², 15.21 m², 19.8 m²
Kelder:Ja
EPC:283,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Woongebied : Neen

Algemene informatie

Deze perfect onderhouden villa geniet van een absoluut residentiële toplocatie, gelegen in een exclusieve en rustige woonbuurt en op wandelafstand van Heverlee Bos waar je in alle rust kan genieten van de natuur. De onmiddellijke nabijheid van oprit autostrades, Heverlee en Leuven centrum, alsook verschillende ontspanningsmogelijkheden, maakt dat het hier heerlijk vertoeven is.

De villa is omgeven door een zeer keurig aangelegde tuin met mooie vijver. Zodra men de woning betreedt, geniet men dadelijk van de nodige sereniteit en de prachtige lichtinval door de vele raampartijen.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een bureauruimte waar u privé en in een aangename sfeer mensen kunt ontvangen. De open leefruimte met directe toegang tot de mooie keuken biedt u de nodige privacy met zicht op de knap aangelegde tuin.

Aan de achterzijde is er nog een prachtige kamer die u tal van mogelijkheden biedt. Doordat deze kamer achterliggend is en net naast een grote bergruimte met aparte zijingang (kan bijvoorbeeld dienst doen als wachtkamer) en apart toilet ligt, leent deze zich perfect tot de uitoefening van een vrij beroep. Deze kamer biedt bovendien een prachtig zicht op de zwemvijver.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 3 badkamers, waaronder de master bedroom met directe toegang tot de privé badkamer en tweede bureauruimte. De mogelijkheid doet zich voor om deze bureauruimte om te vormen tot een 5de slaapkamer. De zolderverdieping biedt bovendien nog ruime uitbreidingsmogelijkheden.

Op zoek naar een prachtig afgewerkte woning op de meest ideale locatie? Laat de foto’s voor zich spreken en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse of bijkomende informatie.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 995.000
Grond opp.:660 m²
Woon opp.:382 m²
Slaapkamers:4
16.45 m², 17.15 m², 15.21 m², 19.8 m²
Kelder:Ja
EPC:283,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Woongebied : Neen


Evelien Vanlaer

Evelien Vanlaer

evelien@covas.be
016/40.60.20

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd