Herent - Verkocht

Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verkocht
Woon opp.:163 m²
Slaapkamers:3 (23 m², 13 m², 12 m²)
Kelder:Ja
EPC:227,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones

Algemene informatie

In een kleinschalig en residentieel appartementsgebouw nabij Leuven bevindt zich dit royaal en lichtrijk appartement.

Zowel verkeerstechnisch, dichtbij de verbindingsweg Leuven-Brussel en op- en afritten, en openbaar vervoer met een bushalte op 400 meter en het station van Veltem op 1 km, als naar rust en ontspanning toe, te midden van het groen, en vlakbij scholen en ontspanningsmogelijkheden, is dit werkelijk een unieke locatie. Op de koop toe bent u op 10 minuten in het centrum van Leuven en als je het appartement buiten wandelt vind je rust in het nabijgelegen bos.

Via een ruime inkomhal betreed je het appartement, vanwaar je onmiddellijk via een glazen deur de lichtrijke leefruimte binnenstapt. Van hieruit heb je via grote ramen prachtig zicht over de omliggende velden en bossen. De mooie parketvloer en grote ramen (met toegang tot het terras) maken het plaatje compleet. De keuken (met eethoek) is ruim en volledig geïnstalleerd en biedt eveneens rechtstreekse toegang tot het terras.

Het appartement biedt verder plaats aan 2 kinderkamers en een badkamer met douche en lavabo. De master bedroom beschikt over een eigen badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. In de hal bevinden zich nog een apart toilet en erg praktische berging.

Ondergronds heb je nog een private kelderberging ter beschikking, evenals 2 parkeerplaatsen die voldoende ruimte bieden om ook nog fietsen en dergelijke te stallen.

Hebt u interesse in dit pareltje, of hebt u nog specifieke vragen, contacteer ons dan voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse!

! EPC in opmaak – stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag !

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verkocht
Woon opp.:163 m²
Slaapkamers:3 (23 m², 13 m², 12 m²)
Kelder:Ja
EPC:227,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones


Volg ons

Delen op

Terug naar zoeken