Edouard Remyvest 56 00.03 , 3000 Leuven

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 269.000
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
EPC:503,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Woongebied : Neen

Algemene informatie

Dit lichtrijk appartement werd recent met oog voor detail gerenoveerd en bevindt zich in een kleinschalig appartementsgebouw in een autoluwe straat waar het heerlijk vertoeven is.

De aanwezigheid van een groene gordel rechtstreeks aan het gebouw zorgt voor de nodige rust en ontspanningsmogelijkheden. De onmiddellijke nabijheid van centrum Leuven alsook oprit autostrades maakt dit eveneens verkeerstechnisch een ideale locatie.

De mooie leefruimte en open keuken werden in een zeer smaakvolle Scandinavische stijl gerenoveerd, net als de rest van het appartement. De stijlvolle badkamer beschikt over een inloopdouche. De mogelijkheid doet zich voor om de meubels over te kopen voor 1.000 euro.

Uw wagen kan u gemakkelijk voor de deur te parkeren, en u kan uw fiets kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling achter het gebouw.

Op zoek naar een prachtig afgewerkt appartement op een ideale locatie? Laat de foto’s voor zich spreken en contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 269.000
Woon opp.:60 m²
Slaapkamers:1
EPC:503,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Woongebied : Neen


Evelien Vanlaer

Evelien Vanlaer

evelien@covas.be
016/40.60.20

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd

Terug naar zoeken Vorige Volgende