Belegstraat 18 , 2018 Antwerpen

Kenmerken

Adres:Antwerpen
Prijs:€ 1.240.000
Woon opp.:198 m²
Slaapkamers:2
16 m², 15 m²
Kelder:11 m²
: Neen

Algemene informatie

Dit appartement, gelegen in een rustige straat op het Zuid, werd uitermate klassevol en doordacht gerenoveerd. De hoogwaardige materiaalkeuzes in combinatie met de onberispelijke afwerkingsgraad vormen hier het perfecte huwelijk.

Gelegen in een kleinschalig project met authentieke gevel op steenworp van het gezellige Zuid en historische stadscentrum zijn alvast enkele troeven, gecombineerd met een vlotte toegankelijkheid.

De volledig geïnstalleerde keuken geniet van een prachtig eiland en praktisch ingerichte bijkeuken. Afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen alsook keukentoestellen (Gaggenau – Miele) maakt dit tot de perfecte leefkeuken waar het heerlijk is om gasten te ontvangen.

De open zit- en leefruimte baadt door de grote raampartijen over de gehele breedte in het prachtige zonlicht en dit gedurende de gehele dag. Via de grote schuiframen heeft men directe toegang tot het ruime, perfect zuidwest georiënteerde terras en vermengen binnen en buiten zich op een mooie dag moeiteloos. Het indrukwekkende zicht op achtergelegen kerk biedt ongeziene privacy en rust.

De master bedroom met badkamer, suite en dubbele regendouche dompelt u onder in pure luxe en een ongezien hotel-gevoel. De 2de slaapkamer beschikt eveneens over een eigen doucheruimte. Verder is er een ruime, op maat gemaakte dressing en een gastentoilet.

Tevens beschikt het appartement over een volledig uitgerust alarmsysteem met camerabewaking, automatische zonneschermen, ingebouwde muziekinstallatie, gashaard, … 2 inpandige garages (30.000€/staanplaats) maken het plaatje van dit ongeëvenaarde luxe appartement alvast compleet.

Laat de foto’s voor zich spreken en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse of bijkomende informatie.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Kenmerken

Adres:Antwerpen
Prijs:€ 1.240.000
Woon opp.:198 m²
Slaapkamers:2
16 m², 15 m²
Kelder:11 m²
: Neen


Olivier Colson

Olivier Colson

Zaakvoerder
olivier@covas.be
016/40.60.20

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd