Rector De Somerplein 8 , 3000 Leuven

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 535/maand
Woon opp.:17 m²

Algemene informatie

- BESCHIKBAAR VANAF 01/02/2020 -

Op het befaamde Rector de Somerplein, in het hartje van Leuven, bevindt zich dit hoogstaande totaalrenovatie-project met zowel kamers met eigen sanitair als studio’s.

Als student zal je je hier onmiddellijk thuis voelen! Middenin het bruisende stadscentrum ben je vlakbij faculteiten, eetgelegenheden en winkels. Onder het Rector de Somerplein ligt een fietsenstalling die door de studenten gebruikt kan worden, deze is bewaakt én gratis.

De kamers worden bemeubeld verhuurd (bed frame - 90 cm voor de kamers - zonder matras, bureau, bureaustoel, kleerkast, koelkast). Op de 3de verdieping ligt de gemeenschappelijke keuken en zitruimte.

In de huurprijs van 535 euro zit een provisie van 30 euro inbegrepen voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming alsook een provisie van 25 euro voor de vaste kosten (schoonmaak gemeenschappelijke delen, brandkeuring en -verzekering, internet). De studentenbelasting t.b.v. 96 euro wordt apart aangerekend. Op het einde van de huurovereenkomst volgt er een afrekening voor het verbruik, iedere unit beschikt over individuele tellers.

Interesse? Contacteer ons voor een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 535/maand
Woon opp.:17 m²


Evelien Vanlaer

Evelien Vanlaer

evelien@covas.be
016/40.60.20

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd