Vaartstraat 10 001 , 3000 Leuven

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 1.750/maand
Energielabel:C
: Neen

Algemene informatie

Deze mooie ruimte van ongeveer 70 m² is gelegen in een prachtig herenhuis op een ideale locatie aan het gerechtsgebouw van Leuven en op 2 stappen van de drukke Diestsestraat. Door de dagelijks grote passage geniet u hier van een enorme visibiliteit. De bovenliggende verdiepen bestaan uit nieuwe studio’s.

Het gelijkvloers bestaat uit verschillende achter elkaar liggende ruimtes. Op verdieping -1 bevindt zich een extra bergruimte/kelder. De authentieke elementen zoals de visgraat parket en de knappe schouwen vallen meteen op. Verdere afwerking kan in samenspraak met de eigenaar gebeuren.

De huurprijs bedraagt 1.750 euro per maand. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming zijn door de huurder zijn af te sluiten bij leveranciers naar keuze. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

De handelsruimte is momenteel als pop-up winkel verhuurd tot eind januari 2022.

Staat u op het punt uw eigen zaak uit te baten en bent u nog op zoek naar de meest ideale locatie in een authentiek kader? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Documenten

Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 1.750/maand
Energielabel:C
: Neen


Evelien Vanlaer

Evelien Vanlaer

evelien@covas.be
016/40.60.20

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd