Kerkdreef 4 07 , 3210 Linden

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:€ 1.250/maand
Woon opp.:88 m²
Slaapkamers:1
EPC:184,00KWh/m²/jaar

Algemene informatie

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust.

Het appartement met nummering 4.7 van ± 88 m², gelegen op de gelijkvloerse verdieping, heeft een hoogwaardige afwerking. Het appartement beschikt over een inkomhal, een lichtrijke woon- en eetkamer met aansluitend een volledig uitgeruste open keuken en een berging. Verder ligt er een apart toilet, een slaapkamer met aansluitend een dressing en een badkamer.

Verder is het appartement voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het privatief verbruik van gas (verwarming en warm water), elektriciteit in de gemeenschappelijke delen, de afvalcontainer en het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en de tuin. De kosten voor elektriciteit, Tv, internet, ... zijn individueel.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:€ 1.250/maand
Woon opp.:88 m²
Slaapkamers:1
EPC:184,00KWh/m²/jaar


Evelien Vanlaer

Evelien Vanlaer

evelien@covas.be
016/40.60.20

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd