Monseigneur Van Waeyenberghlaan 5 01.02 , 3000 Leuven

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 1.350/maand
Woon opp.:115 m²
Slaapkamers:3
Kelder:Ja
: Neen

Algemene informatie

Het appartement kan niet door studenten gehuurd worden.

Wonen in residentie Waeyenbergh staat gelijk aan wonen in een exclusieve setting. Deze unieke totaalrenovatie in hartje Leuven garandeert hoogwaardige appartementen met alle nodige voorzieningen op wandelafstand.

Gelegen vlakbij UZ Gasthuisberg, het historisch centrum en tal van ontspanningsmogelijkheden. Het strakke lijnenspel en de hoge afwerkingsgraad geven een tijdloze uitstraling en zorgen voor een echte eyecatcher in het straatbeeld. Dankzij ruime oppervlaktes, terrassen aan de voor- en achterzijde en een gezellige gemeenschappelijke binnentuin geniet je volop van ruimte in een luxueuze setting. De 39 appartementen zijn opgedeeld in 3 entiteiten met elk hun eigen ingang en lift om voor maximale toegankelijkheid en privacy te zorgen.

Gebouw C situeert zich aan de Monseigneur Van Waeyenberghlaan 5 en omvat 10 appartementen (telkens met 3 terrassen) en 1 penthouse (met 2 terrassen). Het appartement beschikt over 3 slaapkamers en 3 terrassen.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 1350 euro + een provisie van 50 euro voor de gemeenschappelijke kosten. Alle nutsvoorzieningen zijn individueel af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en wordt onbemeubeld verhuurd.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Documenten

Contacteer ons voor meer informatie over dit pand


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:€ 1.350/maand
Woon opp.:115 m²
Slaapkamers:3
Kelder:Ja
: Neen


Website
Evelien Vanlaer

Evelien Vanlaer

evelien@covas.be
016/40.60.20

Volg ons

Delen op

Link gekopieerd